Mlada Osječanka ne posustaje, objavila i fotografiju kao dokaz da ju je udarao igrač Dinama

Atiemwen u velikim problemima

Mlada Osječanka ne posustaje, objavila i fotografiju kao dokaz da ju je udarao igrač Dinama

E. Škorić

Mlada Osječanka Iva Bošnjak (20) optužila je igrača Dinama Iyayija Believea Atiemwena da ju je u četvrtak navečer tukao i gušio.

Iva je objavila da je oko 23 sata fizički napadnuta od strane Atiemwena, te da je zadobila nekoliko povreda.

Sada je objavila i fotografiju na Instagramu, te opisala dodatno detalje 'sporne' večeri.

"Ovim putem se jos jednom obraćam u vezi ovoga što mi se dogodilo noćas! Dotični gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo što se dogodilo, ipak si ti nešto vise od mene “veliki igrač”, Dao si mi doznanja da mi prijetiš , kao što sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imaš 3 sestre i majku? E pa vidiš da sam ja na tvom mijestu nebih im više mogla pogledati u oči jer znaš da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Neću šutiti borit ću se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti ičega od tebe ! Ne želim ništa od monstruma, ti za mene nisi covijek nego običan monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno", napisala je mlada Osječanka.

View this post on Instagram

Ovim putem se jos jednom obracam u vezi ovoga sto mi se dogodilo nocas! Doticni gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo sto se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene “veliki igrac”, Dao si mi doznanja da mi prijetis , kao sto sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imas 3 sestre i majku? E pa vidis da sam ja na tvom mijestu nebih im vise mogla pogledati u oci jer znas da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Necu sutiti borit cu se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti icega od tebe ! Ne zelim nista od monstruma, ti za mene nisi covijek nego obican monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno

A post shared by I V A 👠 (@iva977) on


Iz policije su potvrdili kako su imali intervenciju na adresu na kojoj živi Atiemwen, te da će objaviti više detalja kada prikupe potrebne podatke, dok iz GNK Dinamo na cijelu priču nemaju komentar.

Nigerijac Atiemwen inače ima 23 godine, a u Dinamo je došao u januarskom prijelaznom roku potpisavši petogodišnji ugovor. Prije nego što je došao na Maksimir još je igrao za Goricu, Rizespor, Manisaspor, Sanliurfaspor, Erciyesspor i matični Bendel Insuarance.

"Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantujem sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada neko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu", napisao je igrač Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Analiticar
Steta sto nije ubio sponzorusu
10 0
Buzim83
Najpoštenija cura u gradu,spavala u 100 stanova i još toliko auta,nigdje nista ukrala nije ;)
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi