Djevojka koju je napao Dinamov igrač objavila i prijeteću poruku

Atiemwen u centru pažnje

Djevojka koju je napao Dinamov igrač objavila i prijeteću poruku

Defanzivac zagrebačkog Dinama Iyayi Believe Atiemwen jučer se našao na naslovnicama medija iz susjedstva nakon što je optužen za nasilje.

Djevojka po imenu Iva Bošnjak s kojom se Atiemwen zabavljao objavila je na Instagramu kako ju je Nigerijac u stanu fizički napao, tukao i gušio, a sporni događaj se dogodio u četvrtak navečer poslije utakmice Dinama i Benfice (1:0).

Nakon što je cijelu priču Atiemwen demantovao, Iva je objavila fotografije pojedinih dijelova tijela na kojima se vide tragovi nasilja, ali i prijeteću poruku koju joj je nogometaš poslao prije incidenta. 

"Vidim li te u svom stanu, kad se vratim kući, učinit ću ti nešto loše", stoji u poruci na engleskom jeziku koju je navodno Atiemwen poslao 20-godišnjoj Osječanki.

Iz policije su ranije potvrdili kako su imali intervenciju na adresu na kojoj živi Atiemwen, te će više detalja objaviti nakon što prikupe potrebne podatke, a situaciju pomno prate i u Dinamu.

"GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Što se konkretnog slučaja tiče, pratimo situaciju i reagovat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica", poručili su sa Maksimira.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
gledaj kurvetine
6 0
Miskolizac
da bar ovaj moj komentar moze doci do te jadbice da joj kazem ono sto misli cijela hrvatska javnost
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi