Norvežanin nije nezadovoljan

Solsjkaer nakon žrijeba: "Razlikujem se od 99 posto trenera, ali..."

Manchester United će se u četvrtfinalu Lige prvaka sastati sa Barcelonom, odlučeno je žrijebom u Nyonu.

Za engleski tim ovo je svakako veliki izazov. Malo ko Solskjaerovim izabranicima daje ozbiljnije šanse za prolaz, jer se radi o jednom od favorita za osvajanje titule, međutim nakon žrijeba u Nyonu na Old Traffordu i nisu pretjerano zabrinuti.

Solsjkaer je izjavio kako će to biti utakmica baš po mjeri navijača Manchester Uniteda.

"Želimo utakmice protiv velikih klubova i velikih momčadi. Igrali smo finala s Barcelonom 2009. i 2011. godine, u polufinalu 2008. zabio je Scholes. Radujemo se utakmicama, to su utakmice kakve navijači i ovaj klub žele. Vjerojatno se razlikujem od 99 posto trenera, ali više volim uzvratnu utakmicu igrati u gostima", rekao je Solsjkaer, pa dodao:

"Nije nam toliko važno protiv koga igramo. Znali smo da će svaki protivnik biti jak, a ako želite osvojiti Ligu prvaka ionako morate sve pobijediti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni đavoli su, podsjetimo, prethodno eliminisali Paris Saint-Germain.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.