Salah je u velikoj golgeterskoj krizi

Nastavlja se katastrofalna forma Egipćanina

Legenda Liverpoola nazvala igru Salaha "sebičnom i pohlepnom", navijači se slažu s njim

S. Pašalić

Liverpool je danas teškom mukom stigao do pobjede od 2:1 protiv Fulhama u gostima.

Sadio Mane je doveo Liverpool u vodstvo u 26. minuti, a bivši igrač Redsa Ryan Babel je izjednačio na 1:1 u 74. minuti. Sva tri boda Liverpoolu je donio James Milner u 81. minuti golom sa bijele tačke.

Liverpool se tako vratio na prvo mjesto na tabeli i sada ima 76 bodova, dva više od Manchester Cityja koji ima utakmicu manje. Ipak, nakon utakmice mnogi su bili nezadovoljni sa igrom Liverpoola, a posebno igrom Mohameda Salaha koji se nalazi u jako lošoj formi.

Salaha su proglasili krivim jer je prpustio nekoliko dobrih prilika, ali još više mu zamjeraju što je u većini izglednih situacija pucao na gol umjesto da doda loptu saigračima koji su bili u boljoj poziciji.

Bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher je nazvao igru Salaha "sebičnom i pohlepnom", a mnogi navijači na društvenim mrežama su se složili s tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.