Beppe Marotta o "slučaju Icardi"

"Roditelji moraju da donose odluke kako bi ta djeca bila bolja"

Edmir Škorić

Beppe Marotta je uvjeren da će se Mauro Icardi uskoro vratiti i insistira da Inter nije kaznio napadača.

Icardi ne igra od februara kada mu je oduzeta kapitenska traka, a on je trenutno na oporavku od povrede koljena. Puno toga je već ispričano vezano za Icardija, koji je stvarao Interu probleme jer je tražio bolje uslove za novi ugovor, a mnogi su za sve optužili Maurovu suprugu Wandu Naru.

"Nadam se da se situacija može popraviti", rekao je Interov direktor novinarima.

„Mi smo porodica i roditelji moraju donositi odluke radi svoje djece, ali to nisu kazne. Napravljeni su tako da djeca mogu da rastu i postanu bolji", kazao je Beppe, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Tako treba tumačiti našu odluku. Nadam se da ćemo što prije popraviti ovaj rascjep jer je Icardi dobar momak koji je dao mnogo Interu i još uvijek nam može dati puno toga".

„Sada se muči s problemom koljena. Nadamo se da će se što brže zarastati i da će se nakon rehabilitacije vratiti u grupu", zaključio je on.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.