"Bomba" iz Italije, Kolarov od ljeta karijeru nastavlja u Srbiji?!

Edmir Škorić

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi da zaigra u Partizanu od ljeta.

Gazzetta dello Sport je objavila kako bi iskusni bek Rimljana mogao da se vrati u Srbiju. Njemu ugovor s Romom ističe na ljeto 2020. godine, a 34-godišnjak bi na kraju ove sezone mogao da promijeni boju dresa.

Italijani podsjećaju da upravo Kolarov pomogao Partizanu da riješi spor sa agentom Serđom Bertijem zbog zakasnelih dugova oko Stefana Savića. Kolarov je pomogao Partizanu da se problem riješi bez FIFA-e.

Iako Gazzetta tvrdi da bi zbog rekonstrukcije tima Kolarov na ljeto trebao da ode iz Rima, Kolarova u ovom gradu dosta cijene, a nedavno je predsjednik kluba James Pallotta rekao kako bi volio u timu imati 22 Kolarova.

Kolarov bi karijeru mogao da završi u Partizanu, a možda je upravo naredno ljeto prilika da se vrati u Beograd. Kolarov je igrao za Čukarički, OFK Beograd, Lazio, Manchester City i Romu. Za reprezentaciju Srbije je upisao 82 nastupa i postigao je 11 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.