Zvali su ga novi Totti, a on bi navijačima Rome mogao zabiti nož u leđa

Zaniolo prelazi u Juve?

Zvali su ga novi Totti, a on bi navijačima Rome mogao zabiti nož u leđa

Vezni fudbaler Rome Nicolo Zaniolo bit će jedan od najtraženijih igrača na transfer tržištu ovog ljeta.

Za Rominog dragulja se već interesuje nekoliko velikana kao što su Real Madrid, Manchester United i Milan, a Tuttosport prenosi kako je ispred svih njih u ovom trenutku Juventus.

Stara dama, prema pisanju istog izvora, ima spremnu ponudu od 60 miliona eura za ovog fudbalera što je čak i više nego što Roma traži.

U međuvremenu, ostali italijanski mediji navode kako bi Zaniolo mogao potpisati novi ugovor sa Romom koji bi ga za Rim vezao do ljeta 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obzirom da su ga navijači Vučice već odavno prozvali 'novi Totti', vjerovatno bi im slomio srce ukoliko bi na kraju prešao u Juventus. Ipak, ostaje im nada da će on na kraju ostati u Rimu.

Treba reći i to da je Zaniolo u toku ove sezone odigrao ukupno 28 utakmica te je postigao pet pogodaka uz dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Pratim Romu zbog Dzeke, al realno je da su oni jedan prosjecan klub.. Ako zeli da napravi nesto i da nesto osvoji, trebo bi otici!
1 0
daca
Pa kakvi igraci vrijede po 60 miliona ne mogu da vjerujem... I kaze neko puno za neke zvijezde 200 miliona to je malo ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi