Brazilac na meti dva kluba

PSG i United u borbi za krilo Juventusa

Edmir Škorić

Douglas Costa na meti je engleskog i francuskog velikana.

Krilni fudbaler Juventua na meti je dva kluba, a Le10Sport tvrdi da je PSG ozbiljno odlučio da dovede Brazilca, kojeg prati i Manchester United.

Brazilac je imao dosta problema ove sezone - povrede, suspenzije, saobraćajna nesreća, ali uz sve to je na kraju odigao 24 meča i postigao je jedan gol uz dvije asistencije.

Ranije se povezivao i s Chelseajem, ali Juventus nije želio da ga proda, a sada se situacija promijenila jer je i sam igrač shvatio da je bolje da potraži klub u kojem će češće igrati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njega je Juve platio 46 miliona eura Bayernu u ljeto 2017. godine, ali forma mu je kasnije značajno pala, pa se sada njegova vrijednost procjenuje na nekih 30-35 miliona eura.

PSG i United će se tako do ljeta 'krviti' za njegov potpis, a nije isključeno da se još neke ekipe uključe u trku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.