"Pukla" ljubav

Diego Simeone se posvađao sa zvijezdom Atletico Madrida i tjera ga iz kluba

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana u španskim medijima se pojavila vijest da će Saul Niguez na ljeto napustiti Atletico Madrid.

Saul s Atleticom ima ugovor do čak ljeta 2026. godine, ali čini se da je "pukla ljubav" između njega i Diega Simeonea. Madridski AS objavio je prije nekoliko dana da će Saul nastaviti karijeru u Manchester Cityju za oko 80 miliona eura.

Ovaj vezni fudbaler je veoma bitna karika u ekipi Atletico Madrida i očigledno je da ne što ne štima. Špekulacija o Saulovom odlasku su sve jače i to navodno zbog svađe koju je imao s trenerom.

Navodno, Saul i Simeone su imali žestoku svađu prije nekoliko sedmica nakon čega mu je argentinski stručnjak rekao da može spakovati kofere jer neće sigurno igrati u njegovoj ekipi naredne sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova vijes iznenadila je navijače Atletica koji su poručili čelnicima kluba da moraju uraditi sve što mogu kako bi izgladili odnose između Saula i Simeonea.

No, čini se da je trener Atletica već prekrižio Saula kojeg ćemo naredne sezone najvjerovatnije gledati pod vodstvom Pepa Guardiole na Etihadu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.