Navijači nisu zadovoljni

Barcelona će imati ljepše dresove za zagrijavanje nego za utakmice

Endin Čaušević

Navijači Barcelone nisu zadovoljni poslom koji je Nike uradio za ovaj tim kada je u pitanju naredna sezona.

Sve je jasnije da će katalonski klub u narednoj sezoni igrati u dresovima koji dosta sliče na dresove Hrvatske, te će to biti prvi put u historiji da Barca igra u kockastim dresovima.

Navijači ovog kluba nisu oduševljeni što Nike ne odustaje od ideje s kockastim dresovima iako se oni nikako ne sviđaju javnosti. Da stvar bude gora Nike je objavio i dizajn majica za zagrijavanje što je izazvalo nove kritike.

Ova majica izgleda zaista odlično, te su navijači poručili da je bolje da ovo bude dres za narednu sezonu, a ne kockasti dizajn koji je očito već spreman.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.