Dvojac uživa u Dubaiju

Igrači Uniteda i Cityja u neobičnom društvu provode vrijeme dok drugi igraju za reprezentaciju

S. Pašalić

Igrač Manchester Uniteda Jesse Lingard i Manchester Cityja John Stones proveli su vrijeme s talentovanom čimpanzom tokom posjete zoološkom vrtu u Dubaiju.

Oba igrača su trenutno odsutna s dužnosti u Engleskoj, Stones je povučen iz ekipe Garetha Southgatea za utakmice protiv Češke i Crne Gore s problemom prepona.

Lingard je bio nekoliko utakmica van stroja u Manchester Unitedu prije nego što se vratio u FA kupu protiv Wolverhamptona koju je tim sa Old Trafforda izgubio sa 2:1 i ispao iz ovog takmičenja.

Čini se da su obojica u dobrom raspoloženju dok nastavljaju s oporavkom pa su tako subotu proveli u posjeti lokalnom zoološkom vrtu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon šetnje parkom gdje su imali priliku vidjeti nekoliko različitih životinja, par je neko vrijeme proveo u šatoru uživajući u trikovima koje je izvodila čimpanza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.