Neville bi napravio nekoliko promjena u timu Uniteda

United bi morao iskeširati veliki novac za ova pojačanja

Nevilleov san: Kakva bi to ekipa Uniteda bila

S. Pašalić

Legenda Manchester Uniteda Phil Neville otkrio je najbolju postavu tima sa Old Trafforda o kojoj sanja, a to podrazumijeva velika pojačanja.

42-godišnji Neville želi vidjeti igrače Real Madrida Raphaela Varanea i Garetha Balea na Old Traffordu sljedeće sezone, a također u toj ekipi pojačanja su i Eric Dier te Philippe Coutinho.

Upitan da izabere najboljih 11 igrača Uniteda za ovu sezonu, Neville je odlučio da napravi četiri promjene.

Ne čudi što je David de Gea zadržao svoje mjesto u ekipi i pored pregovora o novom ugovoru s Unitedom koji se povlači mjesecima.

Ali, Neville nije pronašao mjesto za Chrisa Smallinga u njegovom snu najboljih 11 i izabrao je igrača Reala Raphaela Varanea uz Dioga Dalota, Victora Lindelofa i Lukea Shawa.

Neville je također izbacio Andera Herreru i Nemanju Matića, a na njihovim mjestima vidi igrača Tottenhama Erica Diera te igrača Barcelone Philippea Coutinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Paul Pogba, Marcus Rashford i Anthony Martial bi bili i dalje u ekipi Uniteda po mišljenju Nevillea, dok bi Romelu Lukaku izgubio svoje mjesto u timu sa Old Trafforda, a na njegovo mjesto bi došao Gareth Bale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.