Ima li šta od transfera Sancha u United? Oglasili se iz Borussije

Zasad samo špekulacije

Ima li šta od transfera Sancha u United? Oglasili se iz Borussije

E. Škorić

Talentovani engleski reprezentativac Jadon Sancho očekivano se našao na radaru velikana.

Sancho ima sjajnu sezonu u Borussiji i sada ga u svojim redovima želi Manchester United. Radi se o igraču koji ima najveći broj asistencija u najjačim ligama Evrope, a svoju reputaciju je povećao asistencijom za Sterlinga u meču Engleske i Češke.

Nedavni medijski izveštaji sugerišu da je mladić, koji je u ponedjeljak napunio 19 godina, ljetnja želja Uniteda koji bi ga navodno platio 100 miliona funti, a također ga želi i francuski prvak PSG.

Upitan o potencijalnom interesu Uniteda, Borussijin direktor Michael Zorc je za njemački BILD rekao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nemam saznanja o tome, ali to je potpuno nebitno".

Sancho se pridružio Dortmundu iz Man. Cityja u ljeto 2017. godine. Mladić rođen u Londonu potpisao je produžetak ugovora do 2022. godine sa njemačkim klubom prošlog oktobra.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi