A mislili ste da je samo dobar fudbaler...

Muškarci, učite: Leyla se pohvalila kakve manire ima Hajrović

Naš fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Leyla važe za jedan od najskladnijih parova.

Upoznali su se prije više od šest godina u Zürichu, Leylinom rodnom gradu. U tom periodu je krilni Dinamov igrač bio tek na početku karijere i još daleko od sportskih uspjeha, a svoj odnos ovaj par u međuvremenu je izgradio na ljubavi, poštovanju i međusobnoj podršci.

Da je uz našeg fudbalera Leyla prava sretnica može se zaključiti i na osnovu njegovih manira. Ona je, naime, na svom Instagram storyju objavila video na kojem prikazuje kako joj Izet otvara vrata automobila s kišobranom kako ne bi pokisnula, a pritom joj je uspio izmamiti i osmijeh na licu.

"Welcome to Burj Al Arab", našalio se Hajrović kada je otvorio supruzi vrata, što je nju slatko nasmijalo.

Izet i Leyla odlično se slažu i kada su u pitanju modni trendovi. Oboje su ljubitelji skupocjenih krpica, a upečatljivim i pomalo ekstravagantnim stilom nerijetko plijene pažnju i ulicama Zagreba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.