Oni su trenutno aktuelni na Instagramu: Gdje su otputovali Izet i Lejla?

Iskoristili reprezentativnu pauzu

Oni su trenutno aktuelni na Instagramu: Gdje su otputovali Izet i Lejla?

Izet i Lejla Hajrović su jedan od najpoznatijih parova na ovim prostorima pa se gotovo svaki njihov korak medijski isprati.

Dok je u toku reprezentativna pauza, a napadač Dinama povrijeđen, njih dvoje su iskoristili priliku da otputuju u Pariz.

Hajrovići se odmaraju u gradu ljubavi, a obzirom da su poznati kao pravi shoppingholičari, jasno je da nisu propustili priliku posjetiti neke od najpoznatijih radnji na svijetu.

Obzirom da Lejla svoje pratioce na Instagramu obavještava o gotovo svakom koraku, možemo vidjeti da se jako lijepo zabavljaju na čemu im mnogi u ovom trenutku mogu samo pozavidjeti.

Top Komentari

bebi
jebali vas vise ovo dvoje je li vam placaju da ih promovisete ???? evo platit cu vam ja da ne stavljate ih vise ovdje U PM
5 0
Šaraf
I sto ti je seljak!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi