Maccabi je na svom terenu kontrolisao utakmicu protiv Gran Canarije od prve do zadnje minute.

Sjajne utakmice

Real trojkom u posljednjim sekundama srušio Panathinaikos, Maccabi lagano protiv Gran Canarije

Esmer Oštraković

Večeras su odigrane utakmice 29. kola Eurolige, a pobjede su ostvarili Real Madrid i Maccabi Tel Aviv.

Panathinaikos je na svom terenu u derbiju poražen od Real Madrida, dok je Maccabi, također na svom terenu ostvario veliku pobjedu protiv Gran Canarije.

Već u prvoj četvrtini Panathinaikos je stekao veliku prednost, a nakon prvog poluvremena vodili su sa 45:33. Ipak u drugom poluvremenu gosti iz Madrida su počeli igrati dosta bolje, te su na kraju, trojkom u posljednjim sekundama susreta ostvarili pobjedu na teškom gostovanju.

Maccabi je na svom terenu kontrolisao utakmicu protiv Gran Canarije od prve do zadnje minute. Nakon prvog poluvremena vodili su sa 48:30. U drugom poluvremenu svoju prednost su konstantno povećavali, te je susret završen njihovom pobjedom od 90:55.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.