Mkhitaryan se našalio s navijačem

"Šta radim na aerodromu? Na putu sam za Bayern..."

Arsenal bi treću sezonu zaredom mogao propustiti ulazak u Ligu prvaka. Ako se to dogodi, "Daily Mirror" tvrdi kako će Topnici zbog nedostatka prihoda biti primorani prodati neke od najboljih fudbalera, među kojima je svakako i Henrikh Mkhitaryan.

Armenac pruža odlične partije i nije tajna kako se za njegove usluge interesuju brojni evropski velikani, a njegova naredna stanica bi, sudeći prema posljednjim informacijama, mogla biti Bundesliga u kojoj je i igrao prije nego je otišao na Otok.

Naime, odmah nakon reprezentativnih obaveza Mkhitaryan je uočen na minhenskom aerodromu, što je dodatno intenziviralo glasine o povratku u Bundesligu, a 'ulje na vatru' dolile su svakako i njegove riječi koje je jednom od navijača, vjerovatno u šali, rekao.

"Na putu sam za Bayern", kazao je Mkhitaryan na pitanje navijača.

Mediji u Njemačkoj nagađaju kako nije isključeno i da je Mkhitaryan došao kako bi se vidio s bivšim saigračima iz Borussije Matsom Hummelsom i Robertom Lewandowskim, kao i da je možda posjetio ljekara Müller-Wohlfahrta, jednog od najpoznatijih u svijetu fudbala koji u Bayernu radi od 1977.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Mkhitaryan je u Bundesligi posljednji put igrao u razdoblju od 2013. do 2016. godine kada je potom svoju karijeru nastavio u Engleskoj. Najprije je prešao u Manchester United, da bi u januaru prošle godine Old Trafford zamijenio Emiratesom.

Ugovor s Arsenalom mu inače važi do ljeta 2021. godine.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.