Plavci popuštaju: Određena cijena za Calluma Hudson-Odoija!
(Foto: EPA) Chelsea je navodno zimus odbio tri ponude Bayerna za svoju mladu zvijezdu koju Bavarci vide kao dugoročnu zamjenu za Francka Riberyja ili Arjena Robbena

Napušta li mladi Englez uskoro Stamford Bridge?

Plavci popuštaju: Određena cijena za Calluma Hudson-Odoija!

Jedna od najvećih želja navijača Chelseaja je da mladi, talentovani Callum Hudson-Odoi dobije važnu ulogu u ekipi, a ne minutažu u manje značajnim utakmicama.

Slaba minutaža nije spriječila selektora Gordog Albiona da Hudson-Odoiju uputi prvi poziv u seniorsku reprezentaciju, a ni brojne evropske velikane da se konstanto raspituju za mogućnost njegovog transfera.

Tu svakako prednjači minhenski Bayern koji je i zimus bio "u napadu" na Hudson-Odoijev transfer, ali Chelsea nije bio zainteresovan za njegovu prodaju.

Međuti, Hudson-Odoi i dalje ne dobija pravu priliku u Chelseaju uprkos njegovim odličnom igrama u nekoliko nastupa u Ligi Evrope, pa se već odavno špekuliše da i on sam želi napustiti Stamford Bridge, te da neće pristati na produženje saradnje sa Plavcima.

Sada se čini i da Chelsea popušta, te da bi možda mogao biti spreman odreći se 18-godišnjeg fudbalera za odgovarajuću novčanu naknadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako je vjerovati njemačkog Bildu, Chelsea je odredio minimalnu cijenu za potencijalni transfer Calluma Hudson-Odoija, te je voljan ramoztriti sve ponude od preko 50 miliona eura.

Prednost će svakako imati klubovi koji nisu direktni konkurenti Chelseaju u Premiershipu. Podsjetimo, već se pisalo i o interesu Manchester Uniteda za talentovanog tinejdžera.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti