Hando stekao pravo nastupa

Jedinstvo protiv Slavena jače za novog fudbalera

Tamnoputi Agami Daniel Fikke Hando nova je akvizicija Jedinstva iz Bihaća.

Radi se o 24-godišnjem fudbaleru rođenom u norveškom Bergenu, gdje je i počeo svoju karijeru nastupajući za lokalnu Fanu, a put ga je u međuvremenu doveo do 1. lige FBiH u kojoj će do kraja sezone nositi dres Jedinstva.

Već neko vrijeme Hando trenira s crveno-bijelima, ali pravo nastupa stekao je tek prije nekoliko dana i bit će na raspolaganju šefu stručnog štaba Vladi Jagodiću za današnju ligašku utakmicu protiv Slavena.

U našoj zemlji Hando je već imao priliku igrati ranije, tačnije 2017. godine kada je nosio dres Natrona iz Maglaja, a okušao se još u Dečiću, Skedsmu, Fyllingsdalenu i Bauneu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani vjeruju da će opravdati ukazano povjerenje i pokazati se kao pojačanje u nastavku sezone u kojoj je primarni cilj sačuvati prvoligaški status.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.