Dosta negativnih komentara

Šta je sinoć večerao Luis Figo u Vijećnici? Zeljanica o kojoj bruje društvene mreže

Endin Čaušević

Jedan od najboljih portugalskih igrača svih vremena Luis Figo doputovao je jučer u Sarajevo kako bi učestvovao na 1. Međunarodnom sastanku tour operatera "Meet Up Sarajevo".

Figo je u glavni grad Bosne i Hercegovine doputovao na poziv gradonačelnika Abdulaha Skake, a njegov dolazak izazvao je dosta pažnje bh. javnosti.

Portugalac je na Instagramu objavio nekoliko fotografija iz Sarajeva i poručio da je oduševljen bh. gradom. Nakon što je obišao nekoliko restorana u našem gradu sinoć je u sarajevskoj Vijećnici organizovana zajednička večera.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je izazvala dosta negodovanja bh. javnosti. Naime, radi se o zeljanici koja je poslužena sinoć na večeri, a nikome nije jasno šta na njoj predstavlja roza pjena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.