Milan izgubio

Nakon kardinalne greške drugačija izjava Donnarumme se nije mogla očekivati

Admin Čaušević

Milan je upisao drugi uzastopni poraz. Rossoneri su sinoć gostovali Sampdoriji koja je slavila sa minimalnih 1:0.

Domaći su gol na stadionu Luigi Ferraris postigli već u prvom minuti nakon što je početničku grešku napravio Gianluigi Donnarumma. Italijanski reprezentativni golman je loptu u noge dodao Gregoireu Defrelu koji nije imao problema da zatrese mrežu.

Iako je tek u februaru napunio 20 godina Donnarumma ima dosta iskustva te je poslije utakmice hrabro stao pred kamere i izvinio se za svoj propust.

"Veoma sam razočan, zaista mi je žao. Ekipa me podržala u svlačionici, žao mi je jer je ovo utjecalo na utakmicu. U utorak igramo važan meć i pokušat ćemo ga pobijediti. Greške su sastavni dio igre, ali ostaje žal kada utiču na rezultat", rekao je mladi golman te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neće me ova greška poraziti. Trebamo ostati mirni, tu smo, želimo se vratiti u Ligu prvaka i siguran sam da ćemo dati sve od sebe."

Milan će bez obzira na poraz ostati na četvrtom mjestu, a utorak ga očekuje domaći susret s Udineseom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.