Monaco je bio veliki favorit protiv Caena

Kneževi su propustili veliku priliku da upišu pobjedu

Monaco napravio veliki kiks na domaćem terenu, Nica upisala važnu pobjedu

S. Pašalić

Monaco je u 30. kolu francuskog prvenstva ugostio ekipu Caena i upisao poraz rezultatom 1:0 

Bila je ovo sjajna prilika za Kneževe da upišu pobjedu i još se malo odvoje od mjesta koja vode u drugu ligu.

Međutim, utakmica nije dobro krenula po domaći tim nakon što je Crivelli golom u 23. minuti doveo Caen u vodstvo od 1:0.

Bio je ovo i rezultat prvog poluvremena, a u nastavku je Monaco svim silama krenuo u napad u nadi da stigne do izjednačenja. Sve je bilo na strani domaćih, ali lopta jednstavno nije htjela u gol tako da je Caen na kraju upisao veliku pobjedu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Monaco je trenutno na 16. mjestu sa 30 bodova, dok je Caena ovom pobjedom skočio na 18. mjesto i ima 23 boda.

Pored ove, odigrane su još dvije utakmice. Nica je stigla do pobjede u gostima kod Dijona od 1:0, a strijelac jedinog gola je bio Less Melou u 60. minuti. U drugoj utakmici Amiens i Bordeaux su odigrali 0:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.