Neočekivana ponuda sletjela na Mourinhovu adresu

Trenutno bez angažmana

Neočekivana ponuda sletjela na Mourinhovu adresu

Jose Mourinho uskoro bi se mogao vratiti trenerskim obavezama.

Portugalac je bez angažmana otkako se krajem prošle godine sporazumno razišao sa Manchester Unitedom, a od tada je, kako je i sam priznao, dobio "tri ili četiri ponude" koje je odbio.

The Special One je izjavio da "sada zna tačno šta želi, a šta ne želi", te da je spreman sačekati pravi projekat, a pomalo neočekivano u međuvremenu je dobio i ponudu iz Francuske. I to ne od strane Paris Saint-Germaina s kojim se prethodnih godina već povezivao u nekoliko navrata.

Ugledni list L'Equipe prenosi da je Mourinhu ponudu poslao posrnuli velikan Monaco. Šefovi kluba iz Kneževine žele se ekspresno vratiti u vrh francuskog nogometa nakon sezone za zaborav u kojoj trenutno drže 16. poziciju, a sve nade polažu upravo u Mourinha koji dosad nije nikada radio u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da bi mogao preseliti u Monte Carlo naslućuje i Mourinhova izjava da želi trijumfovati i u petoj ligi, nakon što je prethodno prvak bio u Portugalu, Španiji, Engleskoj i Italiji, a hoće li to biti baš Monaco ostaje da se vidi u narednom periodu.

Kneževe, podsjećanja radi, trenutno vodi Leonardo Jardim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti