Nantes je imao sve u svojim rukama, no na kraju izgubio

Vaha u čudu nakon poraza: Moramo sebi postaviti neka pitanja

Samir Mlaćo

Pomalo nevjerovatan poraz upisao je Nantes jučer pred svojim navijačima od Lillea. Domaći su vodili 2:0 u 57. minuti i imali sve u svojim rukama, ali onda gosti od 62. do 69. minute dolaze do tri pogotka i pobjede.

Imao je Eysseric priliku da donose bod Nantesu, nije nije bio precizan sa 11 metara u 83. minuti. Bh. stručnjak na klupi Kanarinaca Vahid Halilhodžić bio je u čudu nakon meča.

Nije ovo prvi put da Nantes prokocka dobijenu utakmicu.

"Moramo sebi postaviti neka pitanja. Ovo nije prvi put da nam se dešava nešto slično. u toj nekoj euforičnoj situaciji kada vodimo, moramo se malo smiriti", kazao je popularni Vaha.

Nantes se sada nalazi na 15. mjestu Lige 1, sa osam bodova više od Caena koji je na 18. mjestu, a koji se nalazi na mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak u ligi.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti