Nije mogao vjerovati kako su primili gol

Llorisov izraz lica nakon drugog gola Liverpoola hit na društvenim mrežama

Endin Čaušević

Fudbaleri Tottenhama doživjeli su poraz na gostovanju protiv Liverpoola (2:1) u derbiju 32. kola engleskog Premiershipa.

Tottenham je u finišu utakmice mogao s tri boda napustiti Anfield jer su imali dvije nevjerovatne prilike za drugi gol, ali to nisu iskoristili. I kako u fudbalu to bude Liverpool je žestoko kaznio londonski klub za ove promašaje.

Redsi su u 90. minuti uspjeli da dođu do gola i velike pobjede koja ih vraća na prvo mjesto. Nakon što je Hugo Lloris odbranio udarac Mohameda Salaha očajno je reagovao Toby Alderweireld.

Belgijski štoper je napravio nevjerovatnu grešku i postigao autogol, a njegovi saigrači nisu mogli da vjeruju šta se dešava. To najbolje oslikava fotografija na kojoj se vidi Llorisov izraz lica koja je postala hit na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.