Jedan momak pokrenuo lavinu komentara: Ko je sjedio na tribinama Anfielda?

Mislilo se da je Rabiot...

Jedan momak pokrenuo lavinu komentara: Ko je sjedio na tribinama Anfielda?

Fudbaleri Liverpoola i Tottenhama danas su na Anfieldu odigrali susret 32. kola Premiershipa, a domaća ekipa je na kraju slavila sa 2:1 golom u posljednjim minutama.

Veliku pažnju navijača oba tima privukao je jedan detalj sa sredine prvog dijela kada je kamera u malo krupnijem kadru prikazivala aut Liverpola.

Dok je Alexander-Arnold izvodio aut, navijači su u publici primjetili, na prvi pogled, jedno poznato lice.

Mnogi su smatrali da je to fudbaler PSG-a Adrien Rabiot, ali ispostavilo se da je to samo jedan momak koji liči na njega.

Inače, Rabiot se u posljednjim mjesecima povezuje i sa Liverpoolom i sa Tottenhamo, ali navijači ovih klubova će očigledno još malo pričekati prije nego što on dođe u Englesku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi