Svi su mislili da je sudija slavio gol Liverpoola, a sada je stiglo objašnjenje s Anfielda

Otkrili o kome se radi

Svi su mislili da je sudija slavio gol Liverpoola, a sada je stiglo objašnjenje s Anfielda

Endin Čaušević

Velika prašina digla se jučer u Engleskoj nakon što je Liverpool uspio savladati Tottenham sa 2:1.

Redsi su do pobjede stigli u samom finišu utakmice kada je svoju mrežu zatresao Toby Alderweireld, a zatim je došlo do nevjerovatne erupcije oduševljenja na tribinama Anfielda.

Međutim, u centru pažnje našao se jedan od ljudi koji je sjedio blizu klupe Liverpoola. U početku se mislilo da je to jedan od sudija jer je bio u jakni FA, ali to nije istina.

Veliku frku napravili su navijači Manchester Cityja koji su žestoko kritikovali ovog čovjeka, ali i FA. Ipak, danas je stiglo objašnjenje iz Liverpoola jer su otkrili da to uopšte nije bio sudija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, prema pisanju engleskih medija to je maser koji je zadužen za sudije na ovom meču, a njega je angažovao Liverpool. Redsi su objasnili da je on navijač njihovog kluba i da je gotovo uvijek dio tima kao maser koji je zadužen za sudije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Definitivno su jedino navijači Citija “žestoko kritikovali ovog covijeka” hahahha
1 1
daca
vi ste mislili ne svi ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi