Varnice na Olimpicu

Nzonzi nasrnuo na Gersona, a Džeko svojim potezom sve oduševio

Endin Čaušević

Roma ni večeras nije uspjela da upiše tri boda jer su na Olimpicu odigrali samo 2:2 protiv Fiorentine.

Fiorentina je u dva navrata imala vodstvo protiv rimskog kluba, no Roma je uspjela nekako da dođe do izjednačenja i na kraju osvoji bod i prekine lošu seriju.

Dosta varnica vidjeli smo u drugom dijelu, a posebno u 69. minuti kada je Perotti krenuo na jednog igrača Fiorentine jer ga je faulirao. U tom trenutku žestoko su se sukobili Nzonzi i Gerson, a igrač Rome ga je čak uhvatio za vrat.

Gerson je igrač Rome na posudbi u Fiorentini, no to je Nzonzi očito zanemario. Međutim, na kraju se u sve uključio i Edin Džeko koji je prišao Gersonu i na odličan način mu pokazao da se treba smiriti i ignorisati Nzonzija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.