8

Komentari (8)

Niklas
Ja gledao utakmicu!!! Boze moj Allahu Mojsije Isuse i krave indijske Dzeko mu prisao I to nije polako , a inace je Gerson dobar s Edinom , i rece mu par rijeci; i kao na videu ono po potiljku malo zahvati. Kad Dzeko zabije sledeci gol , mislim da ce biti 3 do -5 clanaka samo o njemu. A ako slucajno da odlucujuci gol Za 3 poena bit ce rubrika a E.Dz. i dio Za auto/fórmula na dnu.
Ja bi se radije odusevio kad ce Dzeko dati gol, niti daje golove za reprezentaciju BiH niti za Romu, pa ipak ja mislim da ce Dzeko dati prvi gol poslije dugo vremena na utakmici izmedju BiH i Lihtestajna. Dzeko okaci kopacke o klin krajnje je vrijeme.
protiv modernog fudbala
ti si prvi koji kad Dzeko zabije kazes bravo majstore ili? kako te nije stid pricat i pisat gluposti..mi smo tako sugav narod treba da budemo ponosni sto imamo takvog igraca a ne da ga pljujemo..klosarii
Dado11
Jbt jos malo pa cu prestati ulaziti na ovu stranicu. I na ostale slicne stranice sam prestao ulaziti radi agresivnih reklama i slicnih gluposti
Niklas
Ja ba , kako ne povezano!! Da li ovi novinari procitaju ikad komentare nase? Sta mislis care?
DRZ
je vas stid vise???!
Gasirotti
Ovaj članak je sramota za portal vašeg ranga.
ddady
Sta je ovdje za odusevljenje?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.