"Lopta završila na mjesecu"

Mustafiju se zbog "centaršuta" smije cijeli svijet, a sada ga provocira i saigrač

E. Čaušević

Njemački defanzivac Shkodran Mustafi našao se na meti ismijavanja nakon utakmica Arsenala i Newcastlea.

Unai Emery ima velikih problema s povrijeđenim igračima ove sezone, a najveću muku muči na desnom beku. U posljednje vrijeme na ovoj poziciji igra Mustafi kojem to i ne ide baš najbolje.

Mustafi je protiv Newcastlea defanzivno bio poprilično dobar, ali u ofanzivi je "izgubljeni slučaj". Prilikom jednog pokušaja centaršuta lopta je završila na gornjem dijelu tribina zbog čega su mu se mnogi smijali.

Čak se ni njegovi saigrači nisu mogli suzdržati, a to se posebno odnosi na Pierre-Emericka Aubameyanga. On se oglasio na Instagramu i "bocnuo" Mustafija porukom da se još uvijek smije njegovom centaršutu i da je lopta na kraju završila na mjesecu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.