Pred gostovanje Zvijezdi

Velež u Gradačcu bez petorice

Samir Mlaćo

FK Velež sutra očekuje težak ispit u Gradačcu. Rođeni će tražiti nove bodove kako bi zadržali prednost nad Olimpikom, no svjesni su da im to neće biit nimalo lako ostvariti.

I ovaj meč Rođene sa klupe zbog suspenzije neće voditi Ibro Rahimić, dok će susret zbog tri žuta kartona propustiti Denis Biševac.

Također u timu neće biti povrijeđenih Lucasa i Dudića, dok pravo nastupa još uvijek nema Marques, koji je ove zime stigao u Mostar.

Pravdu na ovom meču će dijeliti šestorica sudija.
Glavni je Azem Karić iz Zenice, a pomoćnici Emir Delić (Zenica) i Admir Hadžiavdić (Goražde). Četvrti sudija je Ernis Džemidžić (Goražde).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dodatne sudije su Ilija Živković (Orašje) i Benjamin Deljković (Sarajevo).

Sigurno je da će i u ovom meču Velež imati podršku svojih vjernih navijača, a susret se igra od 16 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.