Obren Cvijanović: Imamo kvalitet za slavlje u Gradačcu

Krilo Veleža za SportSport.ba

Obren Cvijanović: Imamo kvalitet za slavlje u Gradačcu

Iza nogometaša Veleža je izuzetno teška utakmica protiv tešanjskog Toška koju su Mostarci nakon velikog preokreta uspjeli pobijediti i održati 4 boda prednosti nad sarajevskim Olimpikom.

Već slijedeće kolo Rođenim nosi novi težak ispit. Gradačačka Zvijezda je u prvom dijelu prvenstva teško stradala u Mostaru. Velež je protiv Zvijezde na stadionu "Rođeni" brojao do 7 i do vrha napunio mrežu Zvijezde. 

Iako u dosta izmijenjenom sastavu i bez nekih većih aspiracija tim iz Gradačca bit će Veležu izuzetno teška prepreka budući da će NK Zvijezda nastojati isprati okus teškog poraza iz te utakmice. 

Svjestan je toga i Obren Cvijanović krilni igrač Rođenih koji u teškom susretu protiv TOŠK-a nije bio u početnom sastavu Veleža ali je jedna od najbitnijih karika ovog sastava kojeg vodi Ibro Rahimić i kojem će sve osim plasmana u PL biti okarakterizirano neuspjehom. Koliko je važna utakmica protiv Zvijezde mostarskom timu govori i podatak da će FK Velež od sutra pa sve do utakmice u Gradačcu boraviti u karanteni kako bi se što bolje pripremili za ovaj susret.

Obren Cvijanović zna da u Gradačcu Velež čeka sve osim lak ispit.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Idemo u goste ekipi Zvijezde koja je kući uvijek nezgodan protivnik" - otpočeo je ovaj 25-godišnjak iz Kotor Varoši najavu ovog susreta za SportSport.ba i nastavio: -i znamo da je tamo uvijek tesko doći do pobjede. Očekuje nas teška utakmica, oni ce sigurno biti motivirani maksimalno da pokušaju poraziti lidera na tabeli".

"Mi svakako moramo od prve minute pokazati želju i volju da pobjedimo i da moramo dati sve od sebe da to učinimo, a vjerujem da imamo kvalitet za to. Dat ćemo sve od sebe da se vratimo u Mostar sa tri boda, a ovom prilikom pozivam naše navijače da nas podrže u što većem broju da u subotu zajedno slavimo još jednu pobjedu i još jedan korak bliže konačnom cilju" - kazao je Cvijanović za SportSport.ba.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzek_dzek
majmune jedva te cekamo picko jedna smrdljiva da nisi doso u zvijezdu nikad ti veleza nebi vidio, a tako nam vracas picko.jos bi ti u krupi grijao klupu picko jedna
0 1
Metropoljac
Gdje dođe Kazlagić tu trava ne raste. Nekom će se fudbal ogadit.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi