Otac mu nedavno preminuo

Proslava gola Stevana Jovetića je nešto najtužnije što možete vidjeti

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić postigao je sinoć pogodak za svoj Monaco nakon osam mjeseci pauze, a proslava je mnogima izazvala suze na lice.

Jovetić je pogodak posvetio ocu koji je nedavno preminuo, pa je tim povodom spremio i posebnu majicu koju je nosio ispod dresa i pokazao tokom proslave.

Nakon meča se oglasio i na Twitteru te poslao emotivnu poruku.

"Zagrljaj kojeg više nema i koji će mi zauvijek nedostajati. Hvala ti za bezuvjetnu ljubav i podršku. Hvala ti što si bio tu za mene u svim dobrim i lošim vremenima. Vodio si me pravim putem, naučio me pravim vrijednostima i učinio me čovjekom. Volim te", napisao je Jovetić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Treba reći i to da njegov Monaco polako izlazi iz rezultatske krize te sada ima sedam bodova više od opasne zone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.