Jovetić pogodio nakon osam mjeseci i u 93. minuti donio bod Monacu
Jovetiću je ovo bio drugi gol u sezoni, a prvi je postigao protiv Nantesa u prvom kolu francuskog prvenstva koje je odigrano 11. augusta

Kneževi su se spasili u posljednjem trenutku

Jovetić pogodio nakon osam mjeseci i u 93. minuti donio bod Monacu

S. Pašalić

Nogometaši Monaca su u 31. kolu francuskog prvenstva na gostovanju kod Guingampa odigrali 1:1.

Gosti su bili puno bolja ekipa u ovom meču, ali su domaći prvi stigli do vodstva nakon što je Eboa u 23. minuti postigao gol za 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku su gosti svim silama napadali na gol domaćih, a kada se činilo da će Guingamp ostvariti pobjedu Stevan Jovetić je u 93. minuti postigao gol nakon osam mjeseci i donio bod Monacu.

Monaco je sada na 16. mjestu i ima 31 bod, dok je Guingamp posljednji sa 23 boda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U ostalim utakmicama Angers i Rennes su odigrali 3:3, Amiens i St. Etienne su remizirali rezultatom 2:2 dok je Nimes slavio na svom terenu protiv Caena sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi