Stevan Jovetić odličnim poklonima iznenadio dvojicu igrača Zvijezde 09

Pohvalili se na Instagramu

Stevan Jovetić odličnim poklonima iznenadio dvojicu igrača Zvijezde 09

E. Čaušević

Iskusni vezni fudbaler Zvijezde 09, Amer Osmanagić, pohvalio se danas na Instagramu poklonom kojeg je dobio od Stevana Jovetića.

Osmanagić je u omladinskim kategorijama nekada igrao u Partizanu, te je dijelio svlačionicu sa nekadašnjom zvijezdom Manchester Cityja, Stevanom Jovetićem.

Jovetić trenutno igra za Monaco i odlučio je iznenaditi poklonom svog bivšeg saigrača iz Partizana. Osmanagić je na Instagramu objavio fotografiju i otkrio da mu je Jovetić poslao nove Nike kopačke.

Crnogorac je obradovao Osmanagića s dva para novih Nike kopački, a također i njegovog saigrača iz Zvijezde 09, Miloša Nikolića, koji je također igrao s njima u omladinskim kategorijama beogradskog Partizana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi