Sulejmanović je postigao šest poena protiv svog bivšeg kluba

Bh. košarkaš se nije proslavio protiv svog bivšeg kluba

Skroman učinak Emira Sulejmanovića u porazu Breogana od Barcelone, Real slavio protiv Gran Canarije

S. Pašalić

Barcelona je u 26. kolu ACB lige slavila protiv ekipe Breogana sa 92:75.

Domaći su dobro otvorili utakmicu i nakon prve četvrtine vodili sa 21:15. Ipak, Barcelona je u drugoj četvrtini stigla do preokreta i na poluvremenu vodila sa 46:38.

U nastavku je ta prednost samo rasla, a u jednom trenutku je iznosila i 25 poena razlike da bi na kraju konačni rezultat bio 92:75.

Bh. košarkaš Emir Sulejmanović je imao skroman učinak od 6 poena u ekipi Breogana.

Košarkaši Real Madrida su dosta teže stigli do pobjede u gostima kod Gran Canarije sa 77:71.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Gran Canaria je odigral dosta bolje prvo poluvrijeme te je na odmor otišla sa rezultatom 35:27 u svoju korist.

Real je tek krajem treće četvrtine stigao do preokreta i u posljednju četvrtinu otišao sa vodstvom 51:49. Gran Canaria se do kraja nije predavala i u jednom trenutku je ponovo imala vodstvo 63:61, ali je Real na kraju ipak slavio sa 77:71.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti