Stiže sjajni ofanzivac

U Realu ubijeđeni da su dogovorili transfer novog "galaktikosa"

Admin Čaušević

Ako će ko ovog ljeta praviti ozbiljnu rekonstrukciju igračkog kadra to će definitivno biti Real Madrid. 

U kraljevskom klubu već rade na novim pojačanjima, te je sigurno da će Florentino Pereze nastojati u tim dovesti nekoliko novih "galaktikosa" kao što je to ranije bio slučaj sa Luisom Figom, Zinedineom Zidaneom, Cristianom Ronaldom...

Britanski Sky Sports je sinoć izvijestio kako su u Realu ubijeđeni da će dobiti potpis Edena Hazarda, sjajnog reprezentativca Belgije i jednog od najboljih ofanzivaca današnjice.

Situaciju komplikuje Chelseajava zabrana dovođenja novih igrača, a konačna presuda će nakon žalbi Sportskom arbitražnom sudu u Lozani biti donijeta krajem ovog mjeseca.

Iako još ima godinu ugovora Plavci nemaju namjeru Hazarda pustiti za manji iznos od 100 milona eura. Ovaj 26-godišnjak je već ranije izjavio da bi volio igrati u Real Madridu zbog čega je u dilemi da li ostati na Stamford Bridgeu ili se zaputiti u špansku prijestolnicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.