Real je ove sezone ipak u jednoj stvari daleko ispred Barcelone, klub Kenana Kodre najgori u ligi
Madriđani su bar u ovoj kategoriji bolji od Katalonaca ove sezone

Tim sa Santiago Bernabeua je u ovom segmentu najbolji u ligi

Real je ove sezone ipak u jednoj stvari daleko ispred Barcelone, klub Kenana Kodre najgori u ligi

S. Pašalić

Real Madrid je ove sezone ostao bez šansi da osvoji bilo kakav trofej.

Tim sa Santiago Bernabeua je prolazio kroz jako turbulentna vremena u kojima je nekoliko puta bio u krizi rezultata, ali i igre, a bilo je i nekoliko igrača koji nisu bili baš zadovoljni sa svojim statusom u klubu.

Real je pored toga ove sezone promijenio dva trenera, a sve je to ostavilo traga na ekipi koja ne liči na onu iz prethodnih godina kada je tu bio i Cristiano Ronaldo.

Iako je nakon razočaravajuće sezone teško zamisliti da se Real nalazi na prvom mjestu neke tabele, ipak to se desilo te se Madriđani nalaze na vrhu tabele fair-play lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa samo 57 bodova, Real Madrid je pet pet bodova ispred drugoplasiranog Eibara, koji ima 62. Najgori je Athletic Bilbao Kenana kodre koji ima ukupno 101 kazneni bod.

S druge strane Barcelona se nalazi na šestom mjestu sa 67 bodova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi