Real Madrid primio najviše golova od svih klubova u Španiji

Kako je to moguće?

Real Madrid primio najviše golova od svih klubova u Španiji

Endin Čaušević

Real Madrid je prethodne tri godine dominirao Evropom, ali ove sezone su dotakli skoro samo dno.

Kraljevi su osvojili tri uzastopne titule Lige prvaka, no ove sezone je sve to palo u vodu jer se tim totalno raspao. Pred Realom je mnogo posla na ljeto jer je najavljeno da će igrački kadar ovog tima doživjeti velike promjene.

Francuski stručnjak Zinedine Zidane vratio se na klupu Reala, ali je jasno da ovaj klub nema šansi da sezonu završi s nekim peharom. Ispali su već iz Lige prvaka i Kupa kralja, dok je La Liga već skoro riješena u korsti Barcelone.

No, ono što je šokiralo sve navijače Real Madrida jeste nevjerovatan podatak da nijedan klub u Španiji nije prmio više golova od Kraljeva ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, kraljevski klub je primio čak 62 gola ove sezone u svim takmičenjima što je najviše od svih španskih klubova. To dovoljno govori koliko je Real Madrid podbacio ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi