Sve su dobro smislili

Lukav plan policije: Kako su nadmudrili Adnana Ćatića i uhapsili ga?

Endin Čaušević

Njemački bokser porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Adnan Ćatić, uhapšen je u subotu u Kelnu.

Poznati bokser uhapšen je na sajmu fitnes opreme "Fibo" jer je optužen da je utajio porez. Ćatić je bio gost na ovom sajmu, a onda su svi ostali šokirani kada se pojavila policija koja je privela ovog boksera.

Ćatić se još uvijek nalazi u pritvoru i navodno će tamo biti sve do petka. Još uvijek nije poznato za koju sumu novca je Ćatić optužen da je utajio, ali se pretpostavlja da će u narednim danima biti pušten na slobodu.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste da su mu itekako namjestili da ga policija uhapsi na ovom sajmu. Ćatić je trebao biti gost i sjediti u VIP loži s braćom Kličko, ali očito je to samo bio plan da se on pojavi tu kako bi ga policija uhapsila.

"Žao mi je Felixa. Dominiraju negativni naslovi o njemu u proteklim godinama. Ne znamo šta će biti od svega. Ako se dokaže da su ove optužbe tačne onda je jasna zakon o svemu tome", rekao je Thomas Putz koji je predsjednik Udruženja njemačkih profesionalnih boksera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.