Zlatan Ibrahimović se prisjetio i vremena kada je igrao u Barceloni

Šveđanin je igrao za oba tima

Ibra govorio o utakmici Barcelone i Uniteda te otkrio šta je potrebno da engleski tim prođe dalje

S. Pašalić

Manchester United i Barcelona će u srijedu odigrati meč četvrtfinala Lige prvaka.

Meč je to koji će privući dosta pažnje svih ljubitelja nogometa koji očekuju da će vidjeti sjajnu igru ova dva tima.

Tog mišljenja je i Zlatan Ibrahimović koji vjeruje da će ovaj meč biti uzbudljiv za gledanje. Šveđanin je igrao za oba kluba pa je dao svoje viđenje ove utakmice.

Ibrahimoviću je postavljeno pitanje o uticaju Lionela Messija i Paula Pogbe u svojim ekipama, a na što je Šveđanin odgovorio:

"Lionel Messi pravi razliku svaki put kad igre, a Pogba je taj koji pravi razliku u Manchester Unitedu"

Ibrahimović je ipak naglasio da je najvažnije da Manchester United odigra dobro timski ukoliko se nada prolasku u naredni krug takmičenja.

On se prisjetio i vremena kada je nosio dres Barcelone:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U to vrijeme Barcelona je bila najbolji klub na svijetu. Gdje god smo došli svi su nas respektovali i uživao sam igrajući jer imali ste osjećaj da ćete pobijediti čak i kad ne igrate najbolje jer je tim bio tako snažan"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.