Luis Suarez uznemirio čelnike Barcelone svojim zahtjevom

Želi novi ugovor

Luis Suarez uznemirio čelnike Barcelone svojim zahtjevom

Endin Čaušević

Urugvajski fudbaler Luis Suarez već nekoliko sezona važi za jednog od najboljih napadača u Evropi.

Suarez je stigao na ljeto 2014. godine u Barcelonu i ispostavilo se da je to itekako dobar potez čelnika katalonskog kluba. Urugvajac je svojim golovima oduševio javnost, a s Lionelom Messijem je postao veoma dobar prijatelj.

U posljednje vrijeme se špekuliše da Barcelona traži fudbalera koji će biti zamjena za Suareza, a to se njemu očito ne sviđa. On je odlučio da razgovara s klubom i postavi im jasan uslov.

Naime, Mundo Deportivo je prenio da je Suarez tražio od Barcelone novi ugovor koji će mu garantovati da će ostati u ovom klubu i nakon ljeta 2021. godine koliko mu važi trenutni ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 32-godišnji napadač želi ostati što duže u Barceloni, a očito da želi biti tu sve dok i Messi igra. Nije isključio ni opciju da završi karijeru u Barceloni u koliko mu se to omogući.

On je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenja postigao 23 gola i upisao 11 asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi