U bordo taboru vlada sjajna atmosfera

Mersudin Ahmetović u misiji "sam svoj majstor"

S. Grebović

Ekipa FK Sarajevo neuzaustavljivo gazi ga novoj šampionskoj tituli prvaka BiH, posebice nakon velikog trijumfa u najvećem bh. derbiju protiv Željezničara prošlog vikenda (3:0).

Bordo momci su ostali u utrci za oba trofeja u ovoj sezoni, a večeras izabranike Husrefa Musemića očekuje revanš polufinala Kupa BiH protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova (18:00h). Ovaj revanš bi trebao biti samo formalnost budući da je FK Sarajevo u prvom duelu bilo uspješnije sa visokih 4:1.

Što se tiče BH Telecom Premijer lige Sarajevo je nakon trijumfa u gradskom derbiju zadržalo šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Zrinjskog iz Mostara.

Nema sumnje da za odlične rezultate ove sezone Bordo ekipa može zahvaliti i sjajnoj atmosferi koja vlada u njihovim redovima. Tako je danas veznjak Sarajeva Miloš Stanojević na svoj instagram story objavio zanimljiv video u kojem se vidi Mersudin Ahmetović kako sam čisti svoje kopačke na česmi uz simpatičnu prepisku njih dvojice.

Kako je to sve izgledalo i kako se Ahmetović snašao u misiji zvanoj "sam svoj majstor" pogledajte u video prilogu ispod:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.