Adi Adilović novi-stari član FK Sarajevo

Ugovor do kraja sezone

Adi Adilović novi-stari član FK Sarajevo

S. Grebović

Iz Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo stigla je vijest kako je Adi Adilović potpisao ugovor sa ekipom FK Sarajevo.

U ovom trenutku Vladan Kovačević je jedini golman na kojeg ima pravo da računa šef struke Bordo tima Husref Musemić.

Razlog tome je što je Elvis Džafić teško bolestan, a jedina kakva-takva zamjena Kovačeviću je mladi Belmin Dizdarević koji je često odsutan iz ekipe zbog obavezama koje ima prema juniorskoj ekipi FK Sarajevo.

Upravo će Dizdarević sutra stajati među stativama juniorske selekcije Bordo ekipe u polufinalu kupa BiH za juniore, pa je pravo pitanje ko će u sutrašnjem revanšu protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova biti prva zamjena Vladana Kovačevića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Bordo taboru nisu sjedili skrštenih ruku pa su u pomoć pozvali novo-staro lice iz igrače penzije Adija Adilovića, koji je radio kao trener golmana Bordo tima u ranijem periodu nakon što je krajem prošle sezone.

Saopšteno je kako je Adilović potpisao ugovor do kraja tekuće sezone. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
rezervnog golmana MORAŠ imati, sasvim normalna odluka, samo mi nije jasno zašto nisu prijavljeni brazilac i njemac
0 0
andi
Bravo,,sjajan momak,dobar golman,a pokazao se kao vrhunski trener,,uprava radi posao za 10,,poznavajuči Adiloviča,njegovu disciplinu i rad,sigurno može pomoči..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi