De Thomas bi mogao ostati

Realu treba napadač? Zidane vraća otpisanog dragulja

Edmir Škorić

Zinedine Zidane želi da pojača napad u narednom prelaznom roku, a sada se pojavljuje mogućnost da jednostavno računa na igrača koji se nalazi na posudbi.

Raul de Tomas je ugovorom vezan za Real Madrid, ali trenutno je na posudbi u Rayo Vallecanu koji se bori za opstanak i ove sezone je zabio 13 golova.

Dvadesetčetverogodišnjak je već drugu sezonu u nizu posuđen u Vallecas, ali sada bi mogao da dobije šansu u Realu nakon dugo vremena.

Za igrača se zanimaju i Betis, te Valencia, no igrač bi želio da dobije priliku da stane u bok zvijezdama Kraljeva i da zaigra naredne sezone za madridski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

De Thomas je ponikao u Realu, ali u provm timu još nije dobio priliku. Na kraju sezone će odlučiti hoće li produžiti ugovor s Realom ili će možda sreću potražiti negdje drugo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.