"Dok je Ronaldo bio u Realu svi su ih se bojali, sada to više nije slučaj"
Ronaldo je prošlog ljeta napustio Real i prešao u Juventus

Nekadašnji trener Reala dao svoje mišljenje

"Dok je Ronaldo bio u Realu svi su ih se bojali, sada to više nije slučaj"

S. Pašalić

Real Madrid se ove sezone dosta muči sa igrom, a mnogi smatraju da je to posljedica odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.

Tog mišljenja je i Italijanski stručnjak Fabio Capello koji smatra da su protivničke odbrane bile u strahu kada je Portugalac bio na terenu.

"Uvijek kažem da Real Madrid i Barcelona počinju utakmicu s prednošću 1:0 i ako ih želite pobijediti, morate postići bar dva gola", rekao je Capello.

"Ove godine u Madridu je nedostajalo 1: i počeli su s 0:0 poput ostalih i zato su se suočili s tolikim poteškoćama"

"Sada vidimo šta se događa u Juventusu s Cristianom, jer su, s Portugalcem na terenu protivnički igrači bili jako uplašeni prije, a sada to nisu", dodao je Italijan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zidaneov povratak me je jako iznenadio da budem iskren. Mislim da sada ima više snage nego prije, jer kad se prvi put pridružio klubu, Florentino Perez ga je postavio na klupu i sada je Perez tražio da se vrati"

"Zidane je onaj koji zna oko transfera, jer postoje tri dobra igrača koja mogu potpisati i oni znaju ko su ti igrači.", zaključio je Capello.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Samo 3, a spekulise se oko 10 najmanje, Neymar, Kane, Mbappe, Pogba, Hazard,Icardi, Jovic, Pjanic, Eriksen ha ha, itd itd...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti