Bologna se bori za opstanak

Nije mogao bez psovki: Mihajlović žestoko kritikovao Juventus!

Admin Čaušević

Dok je Juventus praktično osigurao osmu uzastopnu titulu prvaka Italija, u Seriji A će se voditi velika borba za Ligu prvaka i opstanak. 

Bianconeri su za vikend izgubili od SPAL-a, u tom meču Massimilliano Allegri je odmorio svoje najbolje igrače, te dao šansu nekolicini golobradih mladića.

Takva odluka nije naišla na opravdavanje od strane klubova koji su u opasnoj zoni. Trener Bologne Siniša Mihajlović je žestoko kritikovao Juventus.

"Mnogi će se složiti s ovim što ću reći, a mnogi ne. Ako igrati protiv startera Juventusa, to je dobro. Ako igrate protiv rezervi Juventusa koji mogu biti starteri u bilo kojoj drugoj ekipi i to je dobro, ali ako Juventus na teren izvede neke igrače iz Primavere ili one koji igraju u Seriji C, onda to nije pravedno", rekao je srbijanski stručnjak te nastavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To mi se čini nepravednim. Ne mislim da Juve ima problema s igračkim kadrom. Bila je to stvar koja mi se nije svidjela, ali znam da njih boli ku*ac zbog toga. Italijanski fudbal je takav."

Bologna koja zauzima 17. mjesto je jučer gostovala Fiorentini te osvojila jedan bod. Bilo je 0:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.