Miralem Pjanić je samo rezervna opcija za Real Madrid
Veznjak Juventusa je ponovo privukao veliku pažnju Real Madrida sa kojim se povezivao i prije nekoliko godina (Foto: EPA)

Zidane donosi odluku na kraju

Miralem Pjanić je samo rezervna opcija za Real Madrid

M. Šljivak

Zinedine Zidane uveliko razmatra opcije za narednu sezonu.

Trener Real Madrida najavio je kako će biti promjena u ekipi, a posebno navijače ovog tima interesuju imena fudbalera koji će obući dres Kraljeva.

Među željama francuskog stručnjaka je fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba, ali cifra od gotovo 150 miliona eura, kolika je cijena ovog fudbalera, ne raduje predsjednika Florentina Pereza.

Čelni čovjek Reala navodno je Zidaneu poručio da odabere druge opcije umjesto Pogbe, a rezervna opcija nakon Pogbe je reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Zidane je veliki ljubitelj igre bh. veznjaka. Njegov stil igre je ono što posebno voli francuski stručnjak i Pjaniću bi se ovog ljeta mogla ispuniti želja da sarađuje sa Zidaneom.

Međutim, ima Real i treću opciju. Juventus će sigurno tražiti 80 miliona eura za bh. veznjaka, a ako Kraljevi ne uspiju da ga angažuju, okrenuće se danskom fudbaleru Christianu Erkisenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eriksen je već godinama lider igre londonskog Tottenhama. Međutim, sve se više povezuje sa oldaskom i vrlo je moguće da će on ovog ljeta napraviti transfer.

Interes za njegove usluge pored Real Madrida pokazuje i Manchester United, koji je navodno već spremio ponudu za igrača Spursa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ha ha ha, mogli bi Danca kupiti jeftino, Levy je lak za trgovati, 105 miliona uzeo za G. Bale, ha ha.
1 0
Jadnimi
Interes za njegove usluge pored Real Madrida pokazuje i Manchester United, koji je navodno već spremio ponudu za igrača Spursa......netko je ovde lud
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi