Oporavio se od povrede

Dobre vijesti za Želju: Ermin Zec trenira punom parom

Fudbaleri Željezničara ovog vikenda će na Grbavici dočekati Krupu u susretu Premijer lige BiH, a trener Amar Osim će moći da računa na usluge Ermina Zeca.

Napadač Plavih je imao problem sa povredom mišića zadnje lože, pa je zbog toga propustio derbi protiv Sarajeva i gostovanje Zrinjskom.

Išao je s ekipom u Međugorje na pripreme prije meča protiv Zrinjskog te je radio po posebnom programu, ali nije zaigrao u Mostaru.

Jučer i danas je trenirao punim intenzitetom i bit će u konkurenciji za susret protiv Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željo je u nizu od dva vezana poraza u prvenstvu i susret protiv Krupe je prava prilika da se prekine taj negativni niz.

Meč se igra u subotu od 20.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.