Trener Zrinjskog nakon duela sa Željezničarom

Slišković: Pobjedu poklanjamo Ultrasima za rođendan

Danas je Pod Bijelim brijegom odigran susret 26. kola Premijer lige BiH između HŠK Zrinjski i FK Željezničar. Zrinjski je bio bolji i slavio sa 1:0.

Nakon duela u Mostaru prisutnim novinarima se obratio trener domaćih Blaž Slišković.

"Nema se šta posebno dodati u odnosu na ono što je rekao Amar Osim... Mislim da smo sa igračem manje odigrali mnogo kvalitetnije nego što smo to uradili kada smo bili kompletni. Pokazali smo disciplinu, želju i volju i za to smo nagrađeni", istakao je Slišković, pa nastavio:

"Iako se mi eto borimo za prvo mjestu mislim da smo bili psihički rasterećeni... Drago mi je što smo pobijedili Željezničar. Ipak je to derbi. Ovu pobjedu poklanjam Ultrasima za 25. rođendan. Još jednom im se zahvaljujem na podršci".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tvrda utakmica... Ne dajemo puno golova, ali ne dozvoljavamo ni protivnicima da prave previše prilika. Nismo atraktivni da gledaoci uživaju, ali pobjeđujemo. Zahvaljujem se Želji na fer i korektnoj utakmici i želim im da što prije izađu iz krize", dodao je Slišković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

jogabonito
Kraljevi i on i Amar,mogli bi raditi i u najvecim klubovima
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi